طريقة عمل البسكوت
المقادير /كيلو دقيق+نص كيلو زبده+ ٣كيس بيكنج بودر+ ٢كوب سكر بودره+٢كيس فانيليا+نص ملعقة ملح صغيره+كوب لبن+٤بيضات.....
الطريقة/تضرب الزبده مع السكر حتي نحصل علي قوام كريمي هاش ؛ ثم نضع البيض بيضه بيضه ونستمر بالخفق جيدا حتي يتشرب البيض مع الزبده والسكرية اللبن ثم نضع الفانيليا ونقلب ؛ثم الدقيق والبودر والملح نقلب العجينة علي بعضها حتي تتجانس بدون عجن : ونبدا في تقطيعها بكيس الحلواني وترص في صاج ويسخن الفرن في درجه متوسطه ويوضع البسكوت حوالي ربع ساعه مع المتابعه المستمرة كل خمس دقايق...
الطريقة/تضرب الزبده مع السكر حتي نحصل علي قوام كريمي هاش ؛ ثم نضع البيض بيضه بيضه ونستمر بالخفق جيدا حتي يتشرب البيض مع الزبده والسكرية اللبن ثم نضع الفانيليا ونقلب ؛ثم الدقيق والبودر والملح نقلب العجينة علي بعضها حتي تتجانس بدون عجن : ونبدا في تقطيعها بكيس الحلواني وترص في صاج ويسخن الفرن في درجه متوسطه ويوضع البسكوت حوالي ربع ساعه مع المتابعه المستمرة كل خمس دقايق...
تعليقات
إرسال تعليق