طريقة ‏عمل البسكوت

المقادير /كيلو دقيق+نص كيلو زبده+ ٣كيس بيكنج بودر+ ٢كوب سكر بودره+٢كيس فانيليا+نص ملعقة ملح صغيره+كوب لبن+٤بيضات.....
الطريقة/تضرب الزبده مع السكر حتي نحصل علي قوام كريمي هاش ؛  ثم نضع البيض بيضه بيضه ونستمر بالخفق جيدا حتي يتشرب البيض مع الزبده والسكرية اللبن  ثم نضع الفانيليا ونقلب ؛ثم الدقيق والبودر والملح نقلب العجينة علي بعضها حتي تتجانس بدون عجن : ونبدا في تقطيعها بكيس الحلواني وترص في صاج ويسخن الفرن في درجه متوسطه  ويوضع البسكوت حوالي ربع ساعه مع المتابعه المستمرة كل خمس دقايق...

تعليقات

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

طريقة عمل الفراخ كنتاكي

الكرواسون بالجبنه

طريقة عمل مبكبكه باللحم المفروم والسجق...