خضار سوتيه باللحم البتلو..

المقادير/كيلو لحم بتلو+ ربع كوسه+ربع فاصولياحضراء+ربع بسله+ ربع بطاطس+٢بصله+كيلو طماطم+فلفل اسود+ملح +جزره+مرقة دجاج.....
طريقة التحضير/نقطع اللحمه البتلو قطع طوليه ؛ننظف الكوسه والفاصوليا والبسله ونقشر البطاطس وتقطعها مربعات صغيره ونقطع الكوسه والفاصوليا والجزر شرائح نفصص البسله؛ نصفي الطماطم ونبشر البصل ؛نضع الطماطم علي النار ونضيف لها الملح والفلفل الاسود ومرقة الدجاج ونقلب جيدا حتي تذوب مرقة الدجاج والملح ونضع عليها البصل ثم نضع الخضراوات كلها الكوسه والفاصوليا والبسله والبطاطس والجزر واللحمه ونتركها حتي تنضج....

تعليقات

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

طريقة عمل الفراخ كنتاكي

الكرواسون بالجبنه

طريقة عمل مبكبكه باللحم المفروم والسجق...