طريقة عمل الاستاكوزا المشويه
المكونات /أربع قطع إستاكوزا + ٥فصوص ثوم+ بصلتين+٣ ليمونات+ بهارات ملعقه صغيره+ ملعقه صغيره كمون+ نص ملعقه صغيره فلفل اسود +ملعقه صغيره كوزبره ناشفه مطحونه+ ملعقه صغيره زنجبيل مطحون+ ٣قرن فلفل حامي+ملح ...
الطريقة/ نقوم بتنظيف الاستاكوزا ونقص الدرقات القاسية في الاعلي من الاستاكوزابمقص السمك وكل الأجزاء الزائدة فيه ثم نقطع الثوم والبصل والفلفل الأخضر الحامي قطع صغيره ونعصر فوقهم الليمون ونضع ملح والفلفل الاسود والبهارات والكمون والكوزبره والزنجبيل المطحون ؛؛نقوم بتتبيل الاستاكوزا بالخلطة التي تم تجهيزها وندهنها بها ثم نضعها في الثلاجة مدةساعتين لتتشرب الخلطه؛ بعد ذلك نضعها في صينيه في الفرن علي حراره متوسطه حوالي١٨٠ لمدة نصف ساعه او اكثر مع المتابعه المستمرة ...
الطريقة/ نقوم بتنظيف الاستاكوزا ونقص الدرقات القاسية في الاعلي من الاستاكوزابمقص السمك وكل الأجزاء الزائدة فيه ثم نقطع الثوم والبصل والفلفل الأخضر الحامي قطع صغيره ونعصر فوقهم الليمون ونضع ملح والفلفل الاسود والبهارات والكمون والكوزبره والزنجبيل المطحون ؛؛نقوم بتتبيل الاستاكوزا بالخلطة التي تم تجهيزها وندهنها بها ثم نضعها في الثلاجة مدةساعتين لتتشرب الخلطه؛ بعد ذلك نضعها في صينيه في الفرن علي حراره متوسطه حوالي١٨٠ لمدة نصف ساعه او اكثر مع المتابعه المستمرة ...
تعليقات
إرسال تعليق