الاستاكوزا المقليه
المكونات / أربع قطع إستاكوزا +٥فصوص توم + بصلتين +٣ليمونه+ ملعقة صغيرة بهارات + ملعقة صغيرة كمون + ملعقة صغيره فلفل أسود + نص ملعقة كزبرة مطحون + ملعقه صغيره زنجبيل +٣قرن فلفل حامي+كوب دقيق +زيت للقلي+ملح...
الطريقة/نقطع البصل والثوم والفلفل الأخضر الحامي قطع صغيره ونعصر الليمون فوقهم ونضيف الزنجبيل والبهارات والكمون والفلفل الاسود والملح والكوزبره ونقلب الجميع معا جيدا ؛ثم نخلي الاستاكوزا اي نخرج منها اللحم من داخلها بالضغط المستمرعلي الغضاريف الموجودة في منطقة البطن؛ بعد اخراج اللحم نقوم بوضعه في التتبيله ونتركه ربع ساعه.. نبدا في وضع اللحم بعد التتبيل في الدقيق ونقلبه فيه ونسخن للزيت لتحمير الاستاكوزا ...
الطريقة/نقطع البصل والثوم والفلفل الأخضر الحامي قطع صغيره ونعصر الليمون فوقهم ونضيف الزنجبيل والبهارات والكمون والفلفل الاسود والملح والكوزبره ونقلب الجميع معا جيدا ؛ثم نخلي الاستاكوزا اي نخرج منها اللحم من داخلها بالضغط المستمرعلي الغضاريف الموجودة في منطقة البطن؛ بعد اخراج اللحم نقوم بوضعه في التتبيله ونتركه ربع ساعه.. نبدا في وضع اللحم بعد التتبيل في الدقيق ونقلبه فيه ونسخن للزيت لتحمير الاستاكوزا ...
تعليقات
إرسال تعليق