سبانخ باللحمه

المكونات/ نص كيلو سبانخ+نص كيلو لحمه+بصلتين كبار+٣فصوص ثوم+نص طماطم+ نص حزمة كوزبره خضراء+ملح+ملعقه فلفل اسود+ملعقه شطه+٤ملاعق زيت+ملعقه ص سكر
الطريقة/نضع بصله في ملعقة سمن مع اللحم نشوحها قليلا ونضيف لها ماء مغلي ونضيف لها ملعقة السكرونتركها تسوي..  نبدا في تقطيع السبانخ بالسكين او بمخرطة الملوخيه ولكن تخريط متوسط ثم تسقط في ماء مغلي مدة دقيقتين وترفع وتصفي من الماء ؛ ونصفي الطماطم ويقطع البصل والثوم ويوضع في الزيت حتي تحمر ونضع الطماطم والسبانخ واللحم بعد ان يستوي ونتركها نصف ساعه ؛ ثم نضيف الفلفل الاسود والشطه والملح ونتركها خمس دقايق علي نار هاديه ..وتؤكل مع الأرز ...

تعليقات

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

طريقة عمل الفراخ كنتاكي

الكرواسون بالجبنه

طريقة عمل مبكبكه باللحم المفروم والسجق...