شوربة الجمبرى الحارة
المكونات/ كيلو جمبري متوسط الحجم+كيلو طماطم+ ثلاثة قرن فلفل حامي+٢ليمونه+بصله كبيره+٢فص ثوم+ملعقه فلفل اسود+ نصف حزمة كوزبره خضراء+ كوب زيت ذره +ملعقة شطه صغيره...
طريقة التحضير/ تقطع البصل شرائح وتوضع في زيت الذره لمدة دقيقتين علي نار هاديه ثم نضيف الثوم والفلفل للبصل مع استمرار التقليب لمدة٣دقايق نصفي نصف الطماطم ونقطع النصف الآخر شرائح ونضعها مع البصل والمكونات علي النار ثم نضع الجمبري ونقطع الكوزبره الخضراء قطع صغيره ونضعها مع البقيه ؛ ثم نضيف الصلصه والشطه والليمون والملح والفلفل الاسود ونتركهم مدة خمس دقايق ؛وتقدم مع الأرز ..
طريقة التحضير/ تقطع البصل شرائح وتوضع في زيت الذره لمدة دقيقتين علي نار هاديه ثم نضيف الثوم والفلفل للبصل مع استمرار التقليب لمدة٣دقايق نصفي نصف الطماطم ونقطع النصف الآخر شرائح ونضعها مع البصل والمكونات علي النار ثم نضع الجمبري ونقطع الكوزبره الخضراء قطع صغيره ونضعها مع البقيه ؛ ثم نضيف الصلصه والشطه والليمون والملح والفلفل الاسود ونتركهم مدة خمس دقايق ؛وتقدم مع الأرز ..
تعليقات
إرسال تعليق