طريقة عمل القراقيش

المكونات /كيلو دقيق+نصف كيلو زبده+ ملعقه كبيره خميره+ كيس بودر+ ملعقتين سكر بودره+ ملعقتين لبن بودره+ ملعقة نشا+كوب ونصف لبن دافي+ كوب ونصف ماء دافي+كيس فانيليا+ رشة ملح...
الطريقة/ نضع الخميره في الكوب ونصف ماء دافي ونتركها ثم ننخل الدقيق ونضع البودر وسكر البودرة والفانيليا ورشة الملح نسيح الزبده ونسقطها منتصف الدقيق ويبس حتي يتشرب الزبده وينعم ثم نضع اللبن والماء اللي فيه الخميره ثم تعجن بالتجميع وليس بالعجن القوي وتترك ربع ساعه وتتفرد وتقطع بالسكين وترص بصاج مدهون زيت او سمن وتوضع في حراره متوسطه علي ١٦٠درجه حوالي ربع ساعه مع المتابعه المستمره ....

تعليقات

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

طريقة عمل الفراخ كنتاكي

الكرواسون بالجبنه

طريقة عمل مبكبكه باللحم المفروم والسجق...