حلوي رموش الست

المكونات / ٢كوب دقيق +نصف كوب سميد (دقيق بسبوسه)+٢بيضه+٢ كيس فانيليا + كيس بودر+نصف كوب زيت+ نصف كوب سمن+نصف كوب سكر بودره +( للعسل)٢كوب سكر+ ليمونه،،،...
الطريقه/ نكسر البيض ونرفع منه صفار بيض ونضع سكر البودرة مع السمن والزيت والبيض المتبقي في الخلاط ونقلبهم قليلا ؛ نضع الدقيق ودقيق السميد والبودر وكيس فانيليا ثم نضع الخليط فوقهم ونقلب بلا عجن او نلمها علي بعض كده حتي يمتزج معا نعملها صوابع ببوز من الطرفين (زي الصور) ؛ ونرصها في صاج وتوضع بالفرن حوالي عشرين دقيقه مع المتابعه حتي تحمر علي درجه متوسطه ١٨٠تقريبا وخلال وجودها في الفرن نعمل العسل ؛ ٢ كوب سكر علي كوب ماء وليمونه وكيس فانيليا مدة عشر دقايق ؛ وبمجرد خروجها من الفرن توضع ساخنه في العسل ،... وبألف هنا...

تعليقات

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

طريقة عمل الفراخ كنتاكي

الكرواسون بالجبنه

طريقة عمل مبكبكه باللحم المفروم والسجق...