طريقة عمل بودنج السمك...

المكونات / كيلو سمك مخلي او بدون شوك+ نصف كيلو بطاطس+ ٣ملعقة دقيق+ ٢كوب لبن+ ٢ ملعقة سمن+٢ملعقة فلفل اسود صغيره+ملعقة كمون صغيره+٤فص ثوم + قرن فلفل حامي+ ملح....
الطريقه / نقشرالبطاطس ونسلقها ونهرسها مع ملح وفلفل اسود ملعقه صغيره وقرن الفلفل الحامي بعد تقطيعه وقليل من الثوم المبشور؛ نهرس السمك في الكمون وباقي الثوم ؛ ثم نضيفه للبطاطس ونقلبهم جيدا سويا ؛ ثم معلقة سمن ونضيف الدقيق مع ملعقة فلفل اسود ونقلبهم حتي يتحول للون الذهبي ونصب فوقه اللبن ونقلب جيدا حتي يصبح ناعم القوام وبدون اي تكتلات ؛ ندهن صينيه بملعقة سمن مع رشها بالبقسماط  ونصب بها السمك المهروس مع البطاطس ونصب فوقها البشاميل المجهز ؛ نسخن الفرن ونضع به الصينيه علي نار متوسطه ١٨٠درجه ؛ وتتابع باستمرار حتي الاحمرار او الشكل الذهبي الجميل ؛وتقدم وبالهنا والشفا.....

تعليقات

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

طريقة عمل الفراخ كنتاكي

الكرواسون بالجبنه

طريقة عمل مبكبكه باللحم المفروم والسجق...