بسكوت البطاطس

المكونات / نصف كيلو دقيق + ربع كيلو بطاطس+ملعقة خميره صغيره او بيكنج بودر+ ملعقه كبيره كمون+ كوب سمن+ صفار ٣بيضات+ذرة ملح...
الطريقة / نقشر البطاطس ونسلقها ونهرسها جيدا، ثم ينخل الدقيق والخميره ويضاف لهم الكمون ، يضاف السمن الي الدقيق ويضرب جيدا، يضاف البطاطس بعد هرسها جيدا الي الدقيق ويفرك معا جيدا وبقوه ثم يعجن بصفار البيض حتي يصير عجينه لينه وسهلة التشكيل ؛ تشكل حسب الرغبه أصابع او دواير وترص بصاج وتوضع في الفرن علي حراره متوسطه مدة ثلث ساعه تقريبا ومع المتابعه (يجب تسخين الفرن قبل وضع اي شئ به)🥞والف هنا


ع

تعليقات

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

طريقة عمل الفراخ كنتاكي

الكرواسون بالجبنه

طريقة عمل مبكبكه باللحم المفروم والسجق...