كيفية عمل الطعميه او الفلافل
المقادير/نصف كيلو فول مدشوش+بصله كبيره+ ٥فص ثوم+حزمة كرات+ حزمة كوزبره+حزمة بقدونس+ملعقه كوزبره ناشفه وناعمه صغيره + ملعقه بيكربونات او كربوناتو زي ما بيسموها+ ملح بالإحساس كده+زيت للتحمير.....
الطريقه/ ننقع الفول ساعتين او ثلاثه ؛ تقطع الخضره والبصل والثوم بعد تقشيرهم بالطبع ؛ نجهز الكبه ونضع الفول والخضره والبصل والثوم والكربوناتو وكل المكونات ونقلبهم بالكبه حتي تصبح ناعمه وجميله ؛ نقدح الزيت ويكون كتير ونحمر الطعميه البيتي وان شاء الله هتعجبكم ...
تعليقات
إرسال تعليق