طريقة عمل الفراخ كنتاكي
المكونات /فرخه + نصف كيلو دقيق+ ٣ملاعق كبيره نشا+ كيس بودر+ ٣ملاعق صغيره شطه+ ٥فص ثوم+ملح+٣ملعقة بهارات لحوم+ زيت للقلي ..... الطريقه/نقطع الفرخه الي عشر قطع بعد غسلها جيدا؛ ثم نضع ٢كوب ماء ونضع عليهم ملح وشطه والبهارات والثوم بعد طحنه ونضع بهم قطع الفراخ ونتركها فترة ساعه لتتشرب قليلا ؛ نجهز الدقيق والنشا والبودر ونقلبهم سويا وبعد ذلك نضع الفراخ فيه من تحت لفوق عشر مرات متكرره ؛ وبعد ان ننتهي ننزلها بالماء ثواني مره اخي ونخرجها الي الدقيق مره اخري ؛ثم يتم التحمير علي درجة حراره متوسطه...
تعليقات
إرسال تعليق